Програмно-апаратне рішення AutoCube від Honeywell

Відома американська компанія Honeywell представила на ринок автоматизації новий продукт – електронний пристрій AutoCube, який миттєво вимірює габаритні розміри об'єкта за трьома осями (глибину, ширину, висоту).

Система AutoCube використовується технологію 3D-вимірювання і складається з вимірювача, встановленого на стійці, підключеного до комп'ютера через інтерфейс USB та програмного забезпечення.

AutoCube

Такий пристрій буде дуже корисним і затребуваним у поштових відділеннях, розподільних центрах, на складах, у торгових офісах, кур'єрських, транспортних та інших компаніях, де необхідні швидкі та точні виміри предметів, а також важлива оптимізація простору під час зберігання та транспортування вантажів, посилок.

Важливим доповненням є такі характеристики AutoCube, як: великий діапазон розмірів об'єктів (6-140 см), можливість вимірювання в будь-якій орієнтації, робота в широкому діапазоні робочих температур (від -10 до +50 ° C) і рівнів освітленості, компактний і гнучкий дизайн та оптимальне ціноутворення.



Незареєстровані користувачі не можу залишати коментарі